Colin Magazine

Så får du mest för pengarna

4 favoriter som har lång hållbarhet, upp till 1-2 år! Kort sagt fantastiska produkter som i längden ger dig mest för pengarna.

SCRUB från SHISEIDO

Scruben eliminerar pormaskar och döda hudceller genom djuprengöring. Eftersom den bara används 1-2 gånger i veckan och är väldigt dryg , så är hållbarheten på scruben ca 3-4 månader. Helt klart en prisvärd produkt. Pris: ca 285 kr.

DOFT från DIOR INTENSE

Hållbarheten på Dior Intense på huden är upp till 1-2 dagar. Detta tack vare att doftkoncentrationen ligger på 15-20%. Doften är ett perfekt val om man vill ha en doft som verkligen sitter hela dagen/natten lång. Pris 100ml: 1055 kr.

HÅRSTYLING från LANZA

En paste som ger frisyren stöd när du vill skapa en modern look. Vaxet gör håret fylligt och tjockt och ger mer formbara frisyrer med ökad volym, stadga och struktur. 200 ml för endast 169 kr är helt klart värt pengarna. Hållbarheten på tuben varierar mellan 2-3 månader. Pris: ca 169 kr.

RAKTVÅL från CRABTREE & EVELYN

Den bästa och skonsammaste tvålen du kan hitta kommer från Crabtree & Evelyn. Fullspäckad med vitaminer och speciellt framtagen för att skapa ett tjockt och rikt lödder i samarbete med en bra rakborste. Hållbarheten ligger på 1-2 år. Pris: ca 209 kr.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2018 Colin Magazine

Tema av Anders Norén