Colin Magazine

Philips Black Diamond

Oavsett om du ska på dejt, intervju, middag eller bara gillar att le, så är Philips nya skönhet det givna alternativet. Säg adjö till din gamla tandborste och välkomna istället tandborstarnas Rolls Roys: Black Diamond.

Ser din tandborste ut som sju svåra år och spretar åt alla håll och kanter borde du ha bytt ut den för länge sen. I genomsnitt byter vi tandborste en till två gånger per år — det är så att man tappar hakan när man hör det! Minst var tredje månad bör man byta ut sin tandborste och 2 minuter är tiden du bör hålla för att uppnå en optimal munhälsa.

Gör din mun en tjänst; införskaffa Black Diamond som gör jobbet åt dig utan att du ens behöver anstränga dig, den piper till var 30:e sekund och slutar efter 2 minuter. Den har även har flera olika lägen att välja mellan. Du kan till exempel få en snabb tandpolering innan du ska iväg på dejten eller djuprengöring efter en lång kvälls middagssittning.

Fördelarna med Black Diamond är många. På bara två veckor kan man få bättre munhälsa och vitare tänder. Black Diamond känds som att få tänderna putsade hos tandläkaren — minus tandläkarskräcken och andra obehag.

En manuell tandborste kommer inte åt alla områden i munnen och det är lättare att ”fuska” med den. Andra egenskaper som kännetecknar Black Diamond är den soniska tekniken som används under borstningen, något som bevisats vara mycket effektivt i kampen mot plack — den tar nämligen bort 7 gånger mer plack än en manuell tandborste.

Med snygg och raffinerad design, dubbelt laddningssystem, upp till tre veckors borstningstid och en hastighet på upp till 31 000 borsttag per minut är Black Diamond oemotståndligt. Priset kan verka saftigt (ca 1399 kr) men det är välinvesterade pengar som både kommer sänka dina tandläkarkostnader avsevärt och göra att tandborstningen både blir lite stiligare och roligare. Black Diamond är något man vill ha framme i badrummet.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2018 Colin Magazine

Tema av Anders Norén