Colin Magazine

Håll värmen med ylleplagg

Den rådande kylan blir allt mer greppbar och vi vet mycket väl att det blir mycket kallare ju närmre man kommer årsskiftet. Många har väldigt svårt att acceptera kylan men vissa tål den. Den skaran är nog de som vet hur man håller värmen när minusgraderna blir påtagliga. Det finns en del enkla knep.

Att bara ta på sig massa plagg och hoppas på att kylan håller sig borta är inte alltid rätt. Ibland spelar det ingen roll hur många lager man har på sig. Det som är allra viktigaste är att man ser till att det är rätt material man har på sig. Ett exempel på sådant material är ullen. Detta naturfiber har enastående och nästan svårslagna förmågor att hålla värmen. Faktum är att även när den blir våt så kyler den inte ner kroppen, även om det kanske inte är allt för behagligt att ha på sig en blöt tröja.

Tipset är att köra lager på lager, men att avsluta med något ylleplagg. För de allra lägsta temperaturerna kan man börja med ett linne, en t-T-shirt över det och en 100%-ig ylletröja under jackan. Detta kommer garanterat att låta dig vistas utomhus i minusgrader utan att klaga på kylan! Kika därför alltid vad plagget består utav för material.

  1. J.Lindeberg 1199kr
  2. Denim supply 1299kr
  3. NN04 ca 1450kr
  4. SNS HERNING ca 2150kr
  5. Gant Rugger ca 2285kr

Obs! Det ligger hos köparens ansvar att ta reda på ullens ursprung och se till att djuren inte har blivit plågade under processen. Vid osäkerhet kan man be butikspersonalen ta reda på det, alternativt att man kontaktar klädföretagen på egen hand!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2018 Colin Magazine

Tema av Anders Norén