Colin Magazine

Redo för nattkräm?

I över 100 år har NIVEA for Men erbjudit pålitliga och högkvalitativa produkter. Varje år säljs över 1,5 miljoner NIVEA kräm i blå burk, en av världens mest sålda hudkrämer som har blivit en ikon inom hudvård.

NIVEAs nya serie för män består av tre produkter: en återfuktande dagkräm, en vårdande nattkräm och en mjukgörande aftershave. Produkterna förstärker, skyddar och återfuktar huden både dag och natt.

Jag brukar alltid tvätta och fukta ansiktet innan läggdags, men jag måste erkänna att jag aldrig testat någon nattkräm. Jag brukar oftast återfukta ansiktet med min vanliga dagkräm som säkert majoriteten av oss killar gör. Men vad är den stora skillnaden egentligen? Är vi män redo för en nattkräm?

Huden presterar varken bättre eller sämre bara för att det är en viss tid på dygnet. Men det behöver inte vara en myt att huden skulle vara extra mottaglig för krämer om natten. Jag skulle inte känna skillnaden om det var en natt- eller dagkräm, men däremot skulle min hud kanske må bättre av att inte störas av fria radikaler som väder, solljus och föroreningar. På så sätt är det bättre att applicera en nattkräm då huden inte störs. Vissa krämer behöver verka längre och ifred, så varför inte på natten eller under en tupplur mitt på dagen. Oavsett tid så förstår nog inte huden att det är läggdags.


NIVEA MEN Active Age
Day Moisturiser, 50 ml

Innehåller: Kreatin, koffein.

Effekter: UVA/UVb-filter, återfuktar upp till 24h, stärker elasticiteten


NIVEA MEN Active Age
Night Regenerator, 50 ml

Innehåller: Kreatin, koffein, sheasmör.

Effekter: Återfuktat 24h, gör huden fast, reparerar, förnyar huden, minskar ålderstecken.


NIVEA MEN Active Age
After Shave Balm , 75 ml

Innehåller: Koffein, lakritsextrakt

Effekter: Lindrar irriterade områden, förebygger irritation, stärker elasticiteten, gör huden fast, minskar ålderstecken.


Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2018 Colin Magazine

Tema av Anders Norén