Colin Magazine

Bygg upp din doftgarderob

Det finns en doft för varje tillfälle. Den kompletterar och förstärker din personlighet, din livsstil och framför allt får dig att känna dig fulländad. Dofter ska vara förföriska. Bygg upp en doftgarderob så som du byggt upp en klädesgarderob, men kom alltid ihåg att en doft ska lyfta fram din personlighet, inte ta över den. Doften du väljer att bära kan hjälpa dig att framstå på det sättet du önskar för varje specifikt tillfälle.

Vad är en doftgarderob?

En doftgarderob är ett urval av dofter som passar olika tillfällen. Vi byter kläder och accessoarer efter tillfälle, men parfymen är ofta densamma. Tänk på att olika dofter förmedlar olika saker, precis på samma sätt som kläder. Vi vet vad vi ska ha på oss för kläder när vi ska på fest, träna eller bara vara hemma och mysa. På samma sätt ska man tänka när man väljer doft. Se doften som en accessoar till dina olika outfits. Det är inte så svårt som man tror, våga testa dig fram.

Här tipsar vi om olika dofter som passar vid olika kvällstillfällen.

Business

Sofistikerade och välklädda dofter som passar affärsmannen som går från möte till möte eller från middag till middag. Eleganta, maskulina och förföriska dofter som får dig att känna dig fulländad.

 

Gucci Pour Homme

GUCCI
By Gucci pour Homme, 875:- ca 90 ml

Nattens konung

Lekfull, explosiv och kryddig — det är bara några ord som kännetecknar nattens konung. Perfekt för dig som älskar sena kvällar på dansgolvet.

 

YSL Parfum Intense
YSL
Parfum Intense, 665 kr ca 60 ml

GUCCI GuiltyGUCCI
Guilty, 875 kr ca 100 ml

VIKTOR & ROLF Spice bomb

VIKTOR & ROLF
Spice bomb, 735 kr ca 90 ml

Stilren charm

Stilrena och manliga dofter, passar den karismatiska och moderna mannen som vill väcka liv i alla i sin omgivning. Dofterna är maskulina och utandas en kraftfull charm.

 

CREED Aventus

CREED
Aventus, 2235 kr ca 75ml

 

CHANEL Bleu de Chanel

CHANEL
Bleu de Chanel, 870 kr ca 100 ml

 

DOLCE & GABBANA The One
DOLCE & GABBANA
The One, 890 kr 100ml

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2018 Colin Magazine

Tema av Anders Norén