Colin Magazine

Välvårdade naglar

Glöm inte händerna. Välvårade naglar och händer är viktigt för helheten inför nyår. Lika viktigt som att välja ut outfiten för det nya året är det att ha fräscha händer vid middagsbordet. Långa, smutsiga eller avbitna naglar kan vara riktigt avtändande- Och nej, du kanske inte hinner gå på regelbunden manikyr, men det finns ingen ursäkt för att gå runt med smutsiga klor för det!

I varje mans necessär borde ett manikyrset finnas. Jag testade ett fantastiskt set från Pfeilring, ett lädermanikyret av hög kvalitet. Omfattar, filar, saxar nagelbandssax och pincetter. Pfeilrings stora urval gör att du med sannolikhet hittar ett manikyrset i just din smak och stil. Visst svider det att tömma spargrisen för ett manikyset för 2999 kronor, men om man tänker på att samtliga Pfeilring-produkter har livslång garanti är det inget att fundera på.

Nagelvård

PFEILRING-MANIKYRSET

  1. Nagelsaxarna klipper naglarna utan att klämma eller splittra dem.
  2. Alla manikyr- och pedikyrinstrument är omsorgsfullt slipade och kontrollerade förhand.
  3. Alla set har livstidsgaranti.
  4. Pincetten kan gripa de allra finaste hårstrån.
  5. En extra beläggning av krom förhindrar att extrakt från nageln fastnar på filen, vilket underlättar rengöringen.
  6. Perfekt funktionalitet och lång hållbarhet har varit kännetecknande för produkter från Pfeilring i över 100 år.

Så sluta ta sambons manikyrset i smyg och investera i ett eget manligt sett. Du använder dina händer mycket i det dagliga livet och dina händer märks- när du vinkar, skakar eller bara räcker fram handen, men speciellt vid middagar då händerna oftast är synliga. Så slipp jobbiga situationer och införskaffa dig ett manikyrset av högsta kvalitet från Pfeilring. Nyårsmiddagen är räddad. Pris ca: 2995:-

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2018 Colin Magazine

Tema av Anders Norén