Colin Magazine

Starta nya året med Bulldog Natural Skincare

För många innebär en start på det nya året att börja ta hand om sig själv och sätta upp nya mål. Vilket är jättebra. Så länge det fullföljs. En enkel och viktig del i att ta hand om sig är att ge huden en högre prioritering. Det är något man kan fullfölja och kräver minimal kraftansträngning. För bara 511 kr får du ett helt kit från Bulldog For Men som håller dig fräsch och ren en bra bit in på året. Det behöver inte kosta skjortan bara för att det är hudvård.

Bulldogs hudvårdsprodukter innehåller en unik blandning av essentiella oljor och naturliga aktiva ingredienser som ger ett superbt resultat. Helt parfym- och parabenfria.

Bull Dog – Original Face Wash
Används morgon och kväll. Fukta ansiktet, arbeta upp ett lätt lödder mellan händerna och massera in i ansiktet. Skölj med ljummet vatten och klappa huden torr. Pris: ca 95 kr.

Bull Dog – Original Moistureiser
Används både morgon och kväll efter rengöring och eventuell rakning. Pris: ca 129 kr.

Bull Dog – Original Scrub
Används 1-2 gånger i veckan beroende på hur känslig din hud är. Kom ihåg att de två dagar du använder scruben använder du inte rengöringskrämen. Pris: ca 99 kr.

Bull Dog – Original After Shave Balm
Används efter rakning. Klappa huden torr efter rakningen och applicera After Shave Balm. Pris: ca 109 kr.

Bull Dog – Original Shave Gel
Börja gärna med en ljummen dusch som mjukar upp huden innan rakningen. Fukta huden lätt innan gelen appliceras. Raka alltid medhårs i skäggstråns riktning. Pris: ca 79 kr.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2018 Colin Magazine

Tema av Anders Norén