Colin Magazine

Skapa din signaturdoft med Blu Mediterraneo

Aqua di Parmas parfymer är världskända för sina fantastiska dofter. Parfymer från Aqua di Parma har satt en ny standard vad det gäller parfym och exklusiv design av förpackningen. Aqua di Parma grundades 1916 i Parma i Italien. Tillverkningen av produkterna är än idag en gediget hantverk, då alla led i produktionen görs för hand. Detta gäller tillblandningen av dofterna liksom förpackningarna.

Varför inte starta det nya året med en eller flera dofter från Blu Mediterraneo-serien?

Skapa din signaturdoft med blu mediterraneo

För att få en känsla av medelhavet behöver du inte resa långt. För dig som föredrar lättare dofter framför tyngre, är Blue Mediterraneo serien ett perfekt val, då dofterna har en fräschör som inte är påträngande. Det häftiga med just de dofterna är att de går att mixa med varandra och skapa en egen doft som passar just din hudton. Oavsett hur du blandar dem, kan jag lova att du kommer att hitta din favorit. Min personliga favorit är Mandorlo di Sicilia med Arancia di Capri.

Mandel och vanilj från Mandorlo och apelsin från Arancia gifter sig med varandra på ett mycket positivt sätt.

Börja med att lägga Mandorlo di Sicilia först på huden, spraya 1-2 gånger, beroende på hur söt du vill att doften ska bli. Därefter tillsätter du Arancia di Capri efter tycke. Vill du ha doften friskare, så sprayar du Mandorlo di Sicila en gång och Aracia di Capri två gånger. Testa dig fram och skapa en doft som passar just dig och din personlighet.

Acqua di Parma Arancia di Capri

Toppnot: Apelsin, mandarin, grapefrukt, bergamott.
Hjärtnot: Kardemumma.
Basnot: Mysk, karamell

 

Acqua di Parma Mirto di Panarea

Toppnot: Apelsin, bergamott, citron, basilika.
Hjärtnot: Myrten, ros, jasmin.
Basnot: Ambra, cederträ

 

Acqua di Parma Bergamotto di calabria

Toppnot: Bergamott och citron.
Hjärtnot: Röd ingefära och cederträ.
Basnot: Vetiver och mysk

 

Acqua di Parma Fico di Amalfi

Toppnot: Apelsin, grapefrukt, och bergamotto.
Hjärtnot: Rosepeppar och Jasmin.
Basnot: Fikon, mysk och cederträ

 

Acqua di Parma Mandorlo di Sicilia

Toppnot: Bergamotto, mandel, stjärnanis.
Hjärtnot: Jasmin och kaffe.
Basnot: Jasmin, vanilj och vit mysk

Pris/ 150 ml flaska: 1040:-

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2018 Colin Magazine

Tema av Anders Norén