Colin Magazine

Nike x gyakusou

Ännu ett sammarbete mellan Nike och Jun Takahashis UNDERCOVER är släppt för höstsäsongen. Detta är alltså en kollektion beståendes utav löparkläder som är framtagen efter att ha blivit väl beprövade, delvis utav UNDERCOVER-designerns egna löparteam GIRA. Detta resulterar givetvis i succé och låter dig springa i välutvecklade plagg i högteknologiska och funktionella material som också är väldigt snygga.

Man har funderat på hur löparplaggen kan se ut om 1000 år och hur dessa utvecklats vilket bland annat har resulterat i något som de själva kallar för Men’s Utility Long Tights. Det är alltså ett par tights i fusion med ett par shorts, med en slapparae överdel med fickor, men samma tights-känsla. På så sätt slipper man ha dubbla lager och kan utnyttja sin rörlighet till max.

Även överdelen har gott om tankar bakom sig. Man har valt två olika material i jackans om kallas Engineered Sleeve Composite Jacket. Till kroppen har man utnyttjat Nikes Storm-FIT som skyddar mot höstens rådande väder, medan ärmarna är vävda på ett speciellt sätt som inte sätter hinder för rörligheten.

Tillsammans med andra genomtänkta plagg i kollektionen finns det möjlighet att ge sig ut i löpspåret helt motståndsfritt, då bekvämligheter som mediaficka (för exempelvis mobilen) och hål för tummarna räknats in.

Nike och Jun Takahashis UNDERCOVER

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2018 Colin Magazine

Tema av Anders Norén