Kungsgatan 37, Stockholm

MIN STIL| ROBIN SEBASTIAN

MIN STIL| ROBIN SEBASTIAN

Robin_min_stil_Colin_9-2

Robin Sebastian började sin karriär på tumblr med bloggen Lovefor.fr som på några år vuxit och blivit en inspirationssida. Genom åren har Robin Sebastian modellat för bland annat Diesel och Jofama, och kommer nästa år att lansera en egen klädkollektion med inspiration från den franska high-end stilen som inspirerar hans tumblrsida. Han älskar att blanda mode med resor och bjuder på hypade outfits från världens alla hörn på sin instagram @robinsebastians. Kolla in vår senaste stil-intervju med Robin och se vad han själv tycker om sin stil.


Robin_min_stil_Colin_7

Kan du berätta lite om din stil?

Jag har fyllt garderoben genom åren med en väldigt avslappnad stil, lager på lager och råa detaljer. De senaste året har jag använt mig av den franska street/high-end stilen som man idag kan se på Kanye West och hos de stora instagramkontonen idag. Jag älskar att blanda välkända märken med budget för att kunna inspirera andra oavsett vilken ekonomi man har – allt toppat med ett par grova sneakers.


Robin_min_stil_Colin_6

Vart får du din inspiration ifrån?

Jag går ofta runt på de franska gatorna och hittar min inspiration från den street och high-end stil som är vad jag säger är en stortrend idag. Det är mörka slitna linnen under en Givenchy sweater toppat med en lång stilren rock med råa sömmar och ett par klumpiga skrytsamma sneakers, som till våren kommer i en mer sandig nyans då vi går bort från det svarta.


Robin_min_stil_Colin_2

Hur har din stil förändrats genom åren?

Genom åren har jag testat på alla stilar, allt från skepparstilen till bootcutjeans. För ett par år sedan hittade jag min stil och jag lever efter citatet “when you find your style, stick to it”. Att känna sig bekväm i den stil man bär avgör allt, det är din utstrålningen som avgör hur andra uppfattar dig.


Robin_min_stil_Colin_

Har du någon stilperiod som du helst vill glömma?

Vem vill inte glömma högstadiet när Johan Lindeberg, aka JL-hoodsen, blev ett måste eller när Scorett sålde Lacosteskor med kardborreband? 


Robin_min_stil_Colin_4

Finns det något plagg som kännetecknar just dig?

Jag har ett par Yeezy Boost dojjer som jag bokstavligen armbågade mig till i London när de släpptes. De var ett begränsat antal som fick hela välden att gapa, och jag bär de flitigt, tyvärr.


Robin_min_stil_Colin_3

Hur tror du att din stil kommer att se ut om 10 år?

Om 10 år bär jag mina egna kollektioner som har det lilla extra men som ändå behåller sin röda tråd genom att bevara den avslappnade oversize stilen, kombinerat med vad vi idag ser som en future galaxy-stil där detaljen är att inte ha detaljer och glansiga ytor är en stor trend.


Blogg: lovefor.fr

Instagram: @robinsebastians


Foto: Rasmus Lindahl

blogstats trackingpixel
2 Comments
 • Erik
  Reply
  16 January, 2016

  Ok. Jag vet inte hur många gånger han nämnt att han ska släppa sin egna kollektion. Han skulle gjort det i höstas och innan dess i våras och nu pratar han om 2016. Och det här med resor! Killen är alltid hemma i Uppsala eller på jobbet Pressbyrån Skycity. Han är en drömmare!

 • Verkligheten
  Reply
  18 January, 2016

  Ja nu skriver han att han är i Berlin och påväg till Stuttgart men det kan inte stämma då jag såg honom arbeta i Skycity. Hihi.

Leave a Comment:

*