Kungsgatan 37, Stockholm

Vad gör bloggaren Julian H en regnig sommardag?

Vad gör bloggaren Julian H en regnig sommardag?

Semestern står runt hörnet och vi tar reda på hur våra bloggare på COLIN tycker om sommaren och semestern. Vad ska man hitta på en regning dag och vilken är deras bästa sommardrink. Julian 25, bloggar om mode och syns ofta i Stockholmsminglet har stenkoll på uteställen och delar med sig av sin favorit. Han avslöjar också om headlinen till hans drömfestival, om artisten levde vill säga…


julian
Julian head

Namn: Julian Hernandez
Ålder: 25
Yrke: Butikssäljare och modebloggare (julianh.colin.se)

Vad skulle du göra en regnig sommardag?
– Jag hatar regn men det kan vara lite mysigt ibland när man är på landet och det regnar. Man kan sitta inne hela dagen, titta på film och äta massa godis och kakor och dricka te. Så mysigt! Men annars hatar jag regniga sommardagar i Stockholm. Då vill jag bara ligga hemma och sova eller så brukar jag passa på att gå på bio.


Vad grillar du i sommar?
– Halloumi. Så förbannat gott med grillad halloumi.


Vilket är favoritsommarplagget?
– Den vita jeansjackan eller en riktigt snygg stråhatt – så klart.


julian


Bästa sommarskorna?
– Jag älskar loafers. Lätt att ta på sig och funkar till det mesta.


Vilket är ditt bästa sommarminne?
– Åh vad svårt. Jag har så många fina sommarminnen men en utav mina absolut bästa är när jag spontant åkte till Barcelona för första gången för 3 år sedan med några vänner. Den resan kommer jag nog aldrig glömma.


Vilket är det bästa stället för att avnjuta en sommardrink?
– Helt klart på Gansevoort Rooftop Pool i Miami, haha jag älskar det hotellet! Men här i Sverige, på Bernie’s inne på Nosh & Chow.


NS5A9600


Favoritsommardrink?
– Jag är så tråkig när det kommer till drinkar. Kan tyvärr inte så många men en drink som jag upptäckte förra sommaren och som jag blev helt hooked på var Martini Royale. Man fyller ett stort vinglas med is, hälften med Martini Bianco och hälften Prosecco. Pressa i en klyfta lime och lite mynta så är det färdigt. En riktigt fräsch och god sommardrink.


Om du skulle anordna en sommarfestival vilka är artisterna du skulle boka?
-De bästa så klart! Om Michael Jackson levde så skulle jag boka honom först av alla, sen Madonna, Steve Wonder, Prince, Beyoncé och Jay Z, John Legend… Åh, listan kan göras lång. Skulle blir den bästa festivalen någonsin!

blogstats trackingpixel
Leave a Comment:

*