Kungsgatan 37, Stockholm

Massimo Dutti: Här är våra fyra bästa vårplagg!

Massimo Dutti: Här är våra fyra bästa vårplagg!

Massimo Dutti 1

Need help shopping? Du kan vara lugn, COLIN Magazine hjälper dig att sålla fram de snyggaste vår-och sommar plaggen. Vi har frågat de i butiken som har bäst koll om vilka som är deras starkaste vårplagg i butik just nu, och hur man bäst stylar dem! Josefine Nachtweij, säljare på Massimo Dutti har plockat fram sina fyra favoriter.

Massimo Dutti 5 01. Linnekavaj
“Rutig kavaj med patches på armbågarna, jag tycker att den här kombinationen är väldigt snygg med en vit skjorta under och en beige tröja, att man går ljust hela vägen. Ljust mot ljust är supersnyggt! För att göra det mer avslappnat kan man ha marinblå chinos till och det är snyggt om man bara tar något relaxat under och bara tar på sig en kavajen så blir det lite uppklätt men ändå avslappnat. Man kan ha den som en vårjacka!”

Massimo Dutti 402. Färgklick
“Jag tycker det är så jäkla snyggt med färg! Man kan verkligen klä upp eller ner den här tröjan. Ha till en skjorta och kavaj eller bara ha den och ett par jeans. Det är en schysst sommaroutfit! Slitna ljusa jeans och kanske kanske en vit skjorta under! Den passar bäst på jobbet, för att göra det lite roligare. Man kan lätt piffa till en tråkig kavaj.”

Massimo Dutti 603. Button-down
“Den här linneskjortan har vi sålt jättemycket av. Den är verkligen relaxad, man kan ha jeans, chinos eller shorts. Rulla upp lite i ärmarna och ha en snygg linne scarf till i en starkfärg. Loafers eller läderskor passar till, brunt tycker jag är supersnyggt!”

Massimo Dutti 204. Stickat
“Den här är så snygg med ljusa slitna jeans och en brun skinnjacka, jag verkligen älskar den outfiten. Den passar perfekt för våren att den är ljus och jag tänker mig senare kvällar, när man sitter på en uteservering och det är lite kyligt -då har man på sig den här perfekta tjocktröjan! Det viktigaste är nog att man går på ljusa färger och inte svart eller för mörkt. Vita sneakers passar bäst till; eller bruna, blåa eller kamelfärgade skor.”

Massimo dutti 3

Alla kläder finns att hitta på Massimo Dutti, Stureplan.

blogstats trackingpixel

Leave a Comment:

*