Kungsgatan 37, Stockholm

Nu i svart, exklusivt för Sverige

Nu i svart, exklusivt för Sverige

Det undgår ingen att vintern nu har anlänt till Sverige, och med det kylan. Med kylan kommer också viljan att hålla kroppsvärmen vid lagom temperatur. Med en lång och anrik historia har likören med sina 56 örter och kryddor befäst sig på marknaden som det absoluta valet efter en dag av pölsande i snön; vare sig det har varit i skidbacken, på jakten eller på väg hem från jobbet en kall dag.

Namnet i sig funnits i århundraden som en yrkestitel och betyder direkt översatt mästerjägare. Den påminner om örtlikörer som Unikum, Gammel Dansk och andra europeiska versioner med den skillnaden att Jägermeister har en lenare sötma med den välkända tonen av bitterhet. Bitterheten trängs tillsammans med toner av lakritsrot, kanel, ingefära och en hel uppsjö av andra smaker för att ge dig precis den krispiga smaken bara Jägermeister kan ge.

Colin är stolta att få presentera den här limiterade utgåvan i svart. Den specialutformade utgåvan kommer att finnas tillgänglig från och med den första december och Sverige har blivit utvald som exklusivt land att få ta del av den här fräscha versionen av den annars så välkända flaskan.

 

Jägermeister passar utmärkt att dricka precis som den är, men den är lika värdefull som ingrediens i spännande drinkar. Colins redaktör David listar sina favoritrecept här.

blogstats trackingpixel
1 Comment
  • Cici
    Reply
    30 November, 2012

    Er det inte Cimon som er redaktör?

Leave a Comment:

*