Kungsgatan 37, Stockholm

Ge bort jämställdhet i julklapp

Ge bort jämställdhet i julklapp

Vem är det som byter däck på bilen och vem står för matlagningen? Ibland är vi mer mönstrade än vad vi vill ana eller tro på. Och det hjälper Komma Lika dig att upptäcka!

 

Spelet går ut på att få en ganska klar syn på hur man har fördelat hushållet i en relation, eller i en hel familj. Vem gör egentligen mest, vem gör vad och varför? Samtidigt blir det en rolig lek som gör vägen mot jämställdhet till något roligt, effektivt och dessutom alla till vinnare.

Du får poäng som hjälper dig att bygga en figur av magnetiska plattor, för att sedan kanske upptäcka att en färg trots allt dominerar mer än den andra lagkamraten. Bra för både par och för att få unga i tidig ålder att engagera sig för att ha en jämställd omgivning. En fantastisk gåva att ge bort i jul med andra ord!

Ni hittar Komma Lika-spelet här!

blogstats trackingpixel
1 Comment
  • superadmin
    Reply
    29 November, 2012

    Verkar lysande!

Leave a Comment:

*